Srpski jezikItalianoEnglish
Ordinacija Ristićnaslovna strana sajta stomatološke ordinacije Ristić.ordinacija Ristić. O nama.Minimalna intervencija.Usluge ordinacije Ristić.Stomatološki turizam. Beograd, Srbija.Cenovnik usluga.Kontaktirajte ordinaciju Ristić.
Ordinacija Ristić u službi zdravlja od 1905.
Cenovnik usluga
Cenovnik ordinacije Ristić
Porodična kartica
Ponuda za sklapanje ugovora o poslovnoj saradnji

Ponuda za sklapanje ugovora o poslovnoj saradnji

U cilju unapređivanja zdravlja usta i zuba zaposlenih u Vašoj firmi, stomatološka ordinacija "dr Ristić" nudi sklapanje ugovora o poslovnoj saradnji koja bi obuhvatala redovne stomatološke preglede i obavljanje stomatoloških usluga na sledeći način:

  1. Mogućnost odloženog plaćanja na šest meseci, putem administrativne zabrane (odbijanja sredstava od ličnog dohotka zaposlenih na mesečnom nivou i uplaćivanje na račun ordinacije, do potpunog podmirivanja duga). Na ovaj način firma ne snosi troškove lečenja već je samo garant da će novac biti isplaćen, a zaposlenom je omogućeno da isplati cenu intervencije na rate i to bez kamate.
  2. Mogućnost da firma podmiruje deo troškova za izvršene stomatološke usluge, a ostatak troškova bi pao na teret zaposlenih.
  3. Mogućnost da firma uplati ordinaciji troškove stomatološke intervencije, a potom odbija od ličnog dohotka zaposlenih prema međusobnom dogovoru.

Sklapajući ugovor o poslovnoj saradnji sa stomatološkom ordinacijom, Vaša firma stavlja do znanja zaposlenima da brine o njima i njihovom zdravlju.

 

2010-2012 ::design dAAb::
Početna strana sajta stomatološke ordinacije Ristić.sve o stomatološkoj ordinaciji RistićMinimalna intervencija.usluge ordinacije RistićStomatološki turizam. Beograd, Srbija.Cenovnik usluga.Kontaktirajte ordinaciju Ristić
Naslovna strana Ordinacije Ristić