Srpski jezikItalianoEnglish
Ordinacija Ristićnaslovna strana sajta stomatološke ordinacije Ristić.ordinacija Ristić. O nama.Minimalna intervencija.Usluge ordinacije Ristić.Stomatološki turizam. Beograd, Srbija.Cenovnik usluga.Kontaktirajte ordinaciju Ristić.
slika deteta s balonom od pene

Minimalna intervencija
Nov pristup lečenju
Poboljšajte kvalitet zuba
Važno je znati

Utvrditi uzrok, sprečiti karijes, popravka biološki prihvatljivim materijalima. MINIMALNA INTERVENCIJA

Minimalna intervencija

Suština moderne stomatologije

  1. Utvrditi šta su faktori rizika za oboljenja zuba i desni (ishrana, higijena, nasleđe...) za svakog pacijenta ponaosob.
  2. Sprečiti pojavu novih kvarova uz primenu posebnih preparata za jačanje zuba i modernih tehnika higijene.
  3. Popraviti zube savremenim bioaktivnim, tzv. “pametnim” materijalima koji se i sami štite od novih karijesa, čime se zdravlje zuba značajno popravlja.

Suprotno tome, tradicionalni pristup samo leči simptome bolesti, a ne uzrok, čime se pacijenti koji imaju slabiji kvalitet zuba ostavljaju nezaštićeni da u nedogled menjaju i popravljaju zube.
Na ovaj način pacijent ima priliku da stanje svojih zuba stavi pod kontrolu i da uz minimalan napor postigne trajni osećaj zdravih zuba.

Saznajte nesto više o ovom pristupu:
Minimal intervention dentistry
GC EUROPE
Midentistry
Redefining the principles of restorative dentistry

2010-2012 ::design dAAb::
Početna strana sajta stomatološke ordinacije Ristić.sve o stomatološkoj ordinaciji RistićMinimalna intervencija.usluge ordinacije RistićStomatološki turizam. Beograd, Srbija.Cenovnik usluga.Kontaktirajte ordinaciju Ristić