Srpski jezikItalianoEnglish
Ordinacija Ristićnaslovna strana sajta stomatološke ordinacije Ristić.ordinacija Ristić. O nama.Minimalna intervencija.Usluge ordinacije Ristić.Stomatološki turizam. Beograd, Srbija.Cenovnik usluga.Kontaktirajte ordinaciju Ristić.
Odnos prema pacijentima kao pero

O nama
Istorija porodice Ristić
Stručni tim ordinacije Ristić
Foto album ordinacije Ristić
Oprema i materijali.
Odnos prema pacijentima

Iskoristite pogodnosti PORODIČNE KARTICE

Bezbolno lečenje je prioritet, i to je ono što je najvažnije da bi se pacijent osećao sigurno kod stomatologa.
Najveća prepreka održavanju zdravih zuba je strah od bolne intervencije. U današnje vreme bolna intervencija je potpuno neprihvatljiva, jer postoje metode za potpuno bezbolan rad. U prevazilaženju straha od stomatoloških intervencija, veliku ulogu igra lekar koji ima strpljenja da pomogne pacijentu da se ovog staha oslobodi i izgradi odnos poverenja.

Komunikacija sa pacijentima predstavlja osnov za postizanje međusobnog razumevanja i poverenja.
Želimo da pružimo neophodan edukativni sadržaj za unapređenje zdravlja usta i zuba svakom pacijentu u skladu sa modernim MI konceptom lečenja i time doprinesemo razvoju svesti kod pacijenata o mogućnostima modernog lečenja danas.

Video snimak pomaže pacjentu da:

  • na ekranu vidi šta je to što mu izaziva tegobe,
  • razgovara sa lekarom o (za njega) najboljem načinu rešavanja problema,
  • vidi rezultat terapije.

Ovo u mnogome pomaže pacijentu da stekne poverenje u lekara koji ga leči.

Edukacija pacijenata o njihovom zdravlju i kako se ono može unaprediti i staviti pod kontrolu od vitalnog je značaja. Razlog što šira populacija ima brojnih problema sa zubima i strahom od stomatologa je nedovoljno informisanje pacijenata.
Pomoću naše internet stranice, preko video prezentacija u čekaonici, softvera i kamera kojima se služimo u toku rada, pacijenti stiču znanje kako da poboljšaju zdravlje svojih zuba na efikasan i savremen način.

Tokom radnog vremena sve vrste informacija moguće je dobiti putem telefona. Obaveštavanje zakazanih pacijenata o posetama ordinaciji se redovno sprovodi putem SMS telefonskih poruka dan uoči zakazanog termina, kao i obaveštavanje o isteku 6 meseci od poslednje kontrole.

2010-2012 ::design dAAb::
Početna strana sajta stomatološke ordinacije Ristić.sve o stomatološkoj ordinaciji RistićMinimalna intervencija.usluge ordinacije RistićStomatološki turizam. Beograd, Srbija.Cenovnik usluga.Kontaktirajte ordinaciju Ristić
Iskoristite pogodnoti Porodične kartice