Cenovnik

Načini plaćanja i cenovnik
Porodična kartica
Ponuda za sklapanje ugovora o poslovnoj saradnji

 

Način plaćanja stomatoloških usluga

Akontacija za rad je 50%. Odustajanje od rada u bilo kojoj fazi obavezuje nadoknadu svih do tada napravljenih troškova.

 1. Gotovinsko plaćanje
 2. Plaćanje putem kreditnih kartica (Dina, Visa, Visa elektron, MasterCard, Maestro)
 3. Plaćanje putem kredita kod banke
 4. Odloženo plaćanje na 6 meseci, putem administrativne zabrane (preuzmite) za zaposlene u radnim organizacijama sa kojima bi ordinacija sklopila ugovor o saradnji
Preuzmite cenovnik 

Porodična kartica

Otvaranjem porodične kartice u našoj ordinaciji dobijate pored 10 % popusta za celo domaćinstvo i sigurnost da jedan lekar brine o celoj porodici, da je upoznat sa eventualno naslednim problemima i da se na taj način kvalitetnije brine o svakom članu ponaosob.

Uslov za dobijanje je da barem dva člana porodice imaju otvoren karton u ordinaciji.
Porodične kartice možete naručiti putem telefona ordinacije ili poslati zahtev za izdavanje on line.

 • Pošaljite zahtev za izdavanje Porodične kartice

 

 


  logo Stomatološke ordinacije Ristić

  Ponuda za sklapanje ugovora o poslovnoj saradnji

  U cilju unapređivanja zdravlja usta i zuba zaposlenih u Vašoj firmi, Stomatološka ordinacija Ristić nudi sklapanje ugovora o poslovnoj saradnji. Ponuda obuhvata redovne stomatološke preglede i obavljanje stomatoloških usluga, na sledeći način:

  1. Mogućnost odloženog plaćanja na šest meseci, putem administrativne zabrane (odbijanja sredstava od ličnog dohotka zaposlenih na mesečnom nivou i uplaćivanje na račun ordinacije, do potpunog podmirivanja duga). Na ovaj način firma ne snosi troškove lečenja, već je samo garant da će novac biti isplaćen, a zaposlenom je omogućeno da isplati cenu intervencije na rate i to bez kamate.
  2. Mogućnost da firma podmiruje deo troškova za izvršene stomatološke usluge, a ostatak troškova pada na teret zaposlenih.
  3. Mogućnost da firma uplati ordinaciji troškove stomatološke intervencije, a potom odbija od ličnog dohotka zaposlenih, prema međusobnom dogovoru.
   Sklapajući ugovor o poslovnoj saradnji sa stomatološkom ordinacijom, Vaša firma stavlja do znanja zaposlenima da brine o njima i njihovom zdravlju.