Cenovnik

Načini plaćanja i cenovnik
Porodična kartica
Ponuda za sklapanje ugovora o poslovnoj saradnji

Važno obaveštenje

Poštovani pacijenti, 

Od početka godine cene stomatološkog materijala i tehničarskih usluga za izradu krunica i proteza su drastično porasle. Trudio sam se da što duže održim stare cene uz isti kvalitet materijala na koji sam navikao i u koji imam najviše poverenja. Kako ne bih pravio kompromis po pitanju kvaliteta materijala a samim tim i svojih usluga, prinuđen sam na korekciju cena.

Hvala vam na razumevanju, 

dr Luka Ristić

14. 11. 2022. Bečej

Način plaćanja stomatoloških usluga

Akontacija za rad je 50%. Odustajanje od rada u bilo kojoj fazi obavezuje nadoknadu svih do tada napravljenih troškova.

 1. Gotovinsko plaćanje (na veće radove odobravamo dodatni popust)
 2. Plaćanje putem kreditnih kartica (Dina, Visa, Visa elektron, MasterCard, Maestro)
 3. Plaćanje putem kredita kod banke
 4. Odloženo plaćanje na 6 meseci, putem administrativne zabrane (preuzmite) za zaposlene u radnim organizacijama sa kojima bi ordinacija sklopila ugovor o saradnji.Napomena: kod plaćanja administrativnom zabranom 30 posto od ukupnog iznosa lečenja plaća se gotovinski na početku rada, a ostatak se deli na broj rata po dogovoru.
Preuzmite cenovnik 

Porodična kartica

Otvaranjem porodične kartice u našoj ordinaciji dobijate pored 10 % popusta za celo domaćinstvo i sigurnost da jedan lekar brine o celoj porodici, da je upoznat sa eventualno naslednim problemima i da se na taj način kvalitetnije brine o svakom članu ponaosob.

Uslov za dobijanje je da barem dva člana porodice imaju otvoren karton u ordinaciji.
Porodične kartice možete naručiti putem telefona ordinacije ili poslati zahtev za izdavanje on line.

 • Pošaljite zahtev za izdavanje Porodične kartice

 

 


  logo Stomatološke ordinacije Ristić

  Ponuda za sklapanje ugovora o poslovnoj saradnji

  U cilju unapređivanja zdravlja usta i zuba zaposlenih u Vašoj firmi, Stomatološka ordinacija Ristić nudi sklapanje ugovora o poslovnoj saradnji. Ponuda obuhvata redovne stomatološke preglede i obavljanje stomatoloških usluga, na sledeći način:

  1. Mogućnost odloženog plaćanja na šest meseci, putem administrativne zabrane (odbijanja sredstava od ličnog dohotka zaposlenih na mesečnom nivou i uplaćivanje na račun ordinacije, do potpunog podmirivanja duga). Na ovaj način firma ne snosi troškove lečenja, već je samo garant da će novac biti isplaćen, a zaposlenom je omogućeno da isplati cenu intervencije na rate i to bez kamate.
  2. Mogućnost da firma podmiruje deo troškova za izvršene stomatološke usluge, a ostatak troškova pada na teret zaposlenih.
  3. Mogućnost da firma uplati ordinaciji troškove stomatološke intervencije, a potom odbija od ličnog dohotka zaposlenih, prema međusobnom dogovoru.
   Sklapajući ugovor o poslovnoj saradnji sa stomatološkom ordinacijom, Vaša firma stavlja do znanja zaposlenima da brine o njima i njihovom zdravlju.