Blog

Becej-OR

Poštovani i dragi pacijenti,

Želim da Vas obavestim da se ordinacija u Beogradu zatvara 1. maja jer se sa porodicom selim u Bečej. Planiram da tamo otvorim ordinaciju i započnem praksu u septembru. Moja porodica i ja smo doneli odluku da promenimo stil života, verujemo da će nam preseljenje u manje mesto omogućiti zdraviji život i više vremena da se posvetimo jedni drugima.

Za 15 godina rada u ordinaciji na Miljakovcu sam stekao puno divnih pacijenata i prijatelja, ogromno iskustvo, i lekarsko i životno. Hvala Vam puno na poverenju koje ste mi ukazali od samog početka, dok sam još bio neiskusan lekar a Vi ste prepoznali moju spremnost da dam sve od sebe da bih što bolje radio svoj posao. Zato mi je jako teško da zatvorim ovu ordinaciju. Razumem, i žao mi je iskreno, jer znam da lekara nerado menjamo kad jednom steknemo poverenje.

Vrata ordinacije u Bečeju biće svima vama otvorena, ukoliko neko želi da nastavi da se leči u mojoj praksi i dalje. Broj telefona ostaje isti – za konsultacije i pomoć onima koji imaju neki stomatološki problem i žele da se posavetuju.

Srdačno Vas pozdravljam i hvala na razumevanju,

Luka

Napomena: Zbog toga što se selimo, sve više ljudi zakazuje da bi stigli da sve obave pre maja. Termini su već preopterećeni i ne znam da li i koliko Vas ću moći primiti pre maja. Zato  ću povremeno dolaziti iz Bečeja, sve dok ne iznesem opremu. Trudiću se da za sve što Vam je hitno, pomognem, koliko god mi je u moći.