Árjegyzék

Fizetési lehetőségek és árjegyzék
Családi kártya
Ajánlat üzleti együttműködési szerződés megkötésére

Važno obaveštenje

Poštovani pacijenti,

Od početka godine cene stomatološkog materijala i tehničarskih usluga za izradu krunica i proteza su drastično porasle. Trudio sam se da što duže održim stare cene uz isti kvalitet materijala na koji sam navikao i u koji imam najviše poverenja. Kako ne bih pravio kompromis po pitanju kvaliteta materijala a samim tim i svojih usluga, prinuđen sam na korekciju cena.

Hvala vam na razumevanju,

dr Luka Ristić

14. 11. 2022. Bečej

 

A fogászati szolgáltatás fizetési módjai

A munkadíj 50% előleg. Amennyiben bármikor eláll a további kezeléstől kötelező megtéríteni az addigi összes költségeket.

 1. Készpénz fizetés
 2. Bankkártyával történő fizetés (Dina, Visa, Visa elektron, MasterCard, Maestro)
 3. Banki hitellel történő fizetés
 4. 6 hónapos halasztott fizetés, fizetésletiltás útján azon munkaszervezetek alkalmazottainak amelyekkel a rendelő megköti az együttműködési szerződést
Vedd át az árjegyzéket

Családi kártya

Rendelőnkben nyitott családi kártyával az egész háztartás 10% kedvezménye mellett biztosítva van orvosi ellátás az egész családnak egy orvos által, aki ismeri az esetleges örökletes problémákat és ez által a család minden egyes tagjáról minőségesebben gondoskodhat.

A családi kártya megnyitásának előfeltétele hogy legalább kettő családtagnak legyen a rendelőnkben kezelési kartonja.
A családi kártya a rendelő telefonján lekérhető vagy on line igényelhető.

 • Kérvényezze a Családi kártyát.


  logo Stomatološke ordinacije Ristić

  Ajánlat üzleti együttműködési szerződés megkötésére

  A Ristić fogászati rendelő felajánlja az Ön vállalatának az üzleti együttműködési szerződést a száj- és fogegészség fejlesztése céljából. Az ajánlat tartalmazza a rendszeres fogászati vizsgálatokat és elvégzett fogászati szolgáltatásokat a következő módon:

  1. Hat hónapos halasztott fizetés lehetősége, bérletiltás útján (az alkalmazott havi béréből levonják az összeget amit átutalnak a rendelő számlájára, mind addig amig nem törlesztik az adósságot).Ilyen módon a vállalat nem viseli a gyógyítás költségeit, csak garantálja hogy a pénz ki lesz fizetve, az alkalmazott ezáltal lehetőséget kap hogy részletekben és kamat mentesen fizesse ki a beavatkozást.
  2. A vállalat részben kifizetheti a fogászati szolgáltatást, az alkalmazott csak a különbséget kell hogy megtérítse.
  3. A vállalat lehetőséget kap hogy a rendelőnek befizeti a fogászati szolgáltatás költségeit, majd az alkalmazott béréből azt levonja közös megegyezés alapján.
  A fogászati rendelővel megkötött üzleti együttműködési szerződésselaz Ön vállalata tudatosítja az alkalmazottakban hogy gondoskodik róluk és az egészségükről.