Fogturizmus

Birtokoljuk az Egészségügyi Minisztérium Bizonyítványát hogy eleget tettünk a feltételeknek a Szerb Köztársaság egészségügyi turizmus fejlesztése és bemutatása projektjében.

Hogyan működik a Fogturizmus?

    1. A páciens jelentkezik a megoldandó problémájával.
    2. Emailben elküldi az ortopantomográf felvételt, az állkapocs 3D felvételét, és ha szükséges egy fotót is. Mind ez szükséges a helyzet egyértelmű átláthatósága végett. A következő lépés, az eset elemzése, majd a kezelés megtervezése.
    3. A lehető legrövidebb időn belül megküldjük emailben a kezelés tervét.Ezt követi a részletek telefonos megvitatása (WhatsApp, Viber, Skype).Pontosan meghatározzuk az szükséges beavatkozást, a kezelés időtartamát, hány kezelés szükségeltetik, és a kezelés költségeit.
    4. Megbeszéljük a a rendelőbe érkezés és távozás időpontját, a kezelés befejeztével.
    5. A sikeresen elvégzett kezelés után megbeszéljük az ellenörző vizsgálatot.

A külföldi pácienseknek biztosítjuk a szükséges elszállásolást a fogászati beavatkozás idejére. A beavatkozások közötti szabadidő szervezésében is örömmel segithetünk.

A fogászati szolgáltatásra jótállást adunk.

Az Egészségügyi Minisztérium Bizonyítványa biztosítja hogy kielégitettük a Szerb Köztársaság egészségügyi turizmus fejlesztése és bemutatása projektjének feltételeit és részesei lehetünk .

Az Egészségügyi Minisztérium tanúsítványa – szerb

Az Egészségügyi Minisztérium bizonyítványa – angol