Blog

higijena

Fontos a minőséges szolgáltatás, de a páciensek biztonsága a legfontosabb!

Hisszük hogy jelen időben a fertőzés elkerülése döntő tényező azon intézmény kiválasztásában hogy hol kezeltessük magunkat. Ezért szeretnénk Önökkel ismertetni hogy milyen készítményeket és eljárásokat alkalmazunk rendelőnkben a higiénia megtartása és ellenőrzése érdekében.

Rendelőnk higiéniája mindig rendkívül fontos volt számunkra.Ezért évek óta az olasz Zhermack megbízható készítményeit használjuk, széles hatással, szigorú színvonal ellenőrzéssel és a legújabb európai normák szerint.Ilyen módon biztosítjuk az eddig ismert vírusok és baktériumok, valamint a COVID-19 elleni védelmet.

A műszerek fertőtlenítésére a Zeta 1 ultra készítményt használjuk:

A fertőtlenítés, az üzemképesség ellenőrzése és alapos tisztitása után a műszereket az autokláv sterilizátorban sterilizáljuk. A sterilizátor sikeres működés- ellenőrzése oly módon történik hogy hathavonta elemzésre viszik az AQUALAB és a Konzilium laboratóriumba külön-külön a teszt-kapszulát, hogy dupla vizsgálattal megerősítsék a sterilizálási folyamat sikerességét és ezzel a műszerek sterilitását.

Za dezinfekciju površina koristimo Zeta 3 maramice:
A foglenyomatokat és azokat a munkákat, amik rendelőnkből kikerülnek, Zeta 7 sprayjel fertőtlenítjük:
Podovi se dezinfikuju sa Zeta 4 wash:

Minden orvosi hulladékot speciális járművel szállítják és a GreenClean Company megsemmisíti, ily módon védjük környezetünket.

Ezekkel az eszközökkel, felszereléssel és munkánk új protokolljávalbiztosak vagyunk hogy rendelőnk valóban tiszta és biztonságos mindannyiunknak, a pácienseinknek és az alkalmazottainknak is.

Bloggunkon olvashat az új protokollról amit a biztonság és a védelem céljából alkalmazunk.