Gyakorlat Ristic

A hely ahol gondoskodnak rólunk

Isten hozta Dr. Ristić Luka fogászati rendelőjében!

Több mint 100 éve foglalkozik a Ristić család gyógyítással, és fogászattal pedig 1962. óta. Generációkon át továbbítják a tudást és a tapasztalatot, a legújabb technikai vivmányok alkalmazásával és állandó továbbképzéssel Ristić fogászati rendelő követi a fogászati szolgáltatások világszínvonalát.

Hogyan dolgozunk

Csapatunk

Galléria

 

 

Igyekszünk áttekinteni a páciensek orális- és általános egészségét és ezáltal széleskörű rálátást kapunk többek között az étkezési szokásaikról, higiéniájáról, a lehetséges félelemről a fogorvosi beavatkozásoktól és ezzel összhangban alakítjuk ki a kezelési tervet.Valamint megbeszéljük a gazdasági lehetőségeket hogy esztétikus , hosszantartó és finansziailag elfogadható eredményt kapjunk. A 2007. évtől MI gyógyítási koncepciót alkalmazunk.

Munkánkban elsőbbséget kapnak: jó kommunikáció a pácienssel, fájdalommentes gyógyítás, a páciens beavatása és képzése.

Kommunikáció a páciensekkel

a kölcsönös megértés és bizalom alapját képezi.Igyekszünk aktív figyelmet és megértést nyújtani pácienseinknek, hogy elegendő időt szenteljünk nekik és hogy meggyőzzük őket hogy számunkra fontos a problémájuk megoldása.Ez képezi az alapját annak a jó viszonyulásnak és bizalomnak hogy munkánkban az ők legjobb érdekeit tartjuk szem előtt. Beszélgetések által áttekintjük kívánságaikat és lehetőségeiket majd közösen készítjük el a legtökéletesebb kezelési tervet.

 A száj- és fogak egészsége korszerű MI gyógyítási konceptjével összhangban szeretnénk betegeinknek szükséges felvilágosítást nyújtani és a pácienseknél ily módon tudatosítani a mai modern gyógyítás lehetőségeit.

Fájdalommentes gyógyítás

a prioritás! Ez a legfontosabb ahhoz, hogy a páciens biztonságban érezze magát a fogorvosnál.

A legnagyobb akadály fogaink egészségének megőrzésénél a fájdalomtól való félelem. Manapság a fájdalmas beavatkozás teljsen elfogadhatatlan, mert létezik módszer a teljesen fájdalommentes munkához. Nagy szerepe van a türelmes orvosnak abban, hogy túllépjünk a fogorvosi bevatkozástól való félelmen, valamint, hogy segítsen a páciensnek, hogy megszabaduljon félelmeitől és kiépítsen egy bizalmas kapcsolatot.

Precizitás

a munkában különösen fontos és hozzájárul a várt eredményekhez. Minden beavatkozáshoz fogorvosi mikroszkópot használunk (Carl Zeiss Eye mag pro S) és ezen a téren Dr. Ristić Lukának szabadalmi bejelentése van ehhez az újításhoz.

A kölcsönös viszony

a terápia kiválasztásánál nagyon fontos szempont, amire külön figyelmet fordítunk. Az animációs szoftver és a virtuális dizájn segítségével könnyebben elmagyarázzuk a problémát és a lehetséges megoldást, ami az első és legfontosabb lépés amivel a páciens maga válassza ki a terápiát a saját kívánsága, szükségletei és lehetőségei szerint. A videófelvétel segít a páciensnek abban, hogy:

  • a képernyőn látja mi okozza a bajt
  • megbeszéli az orvossal, hogy mi lenne neki a legjobb megoldás a problémájára
  • látja a terápia eredményét
A páciens felvilágosítása

az egészségéről, hogyan lehet ahhoz hozzájárulni és fenntartani, ami életbevágóan fontos.
A páciensek elégtelen felvilágosítása az ok amiért a széles népréteg számos fogproblémával küzd és fél a fogorvostól.

A rendelő internetes oldala, a váróterem videos bemutatója, szoftvere és a kezelés során használt kamera segítségével, a páciensek olyan tudásra tesznek szert amellyel hatásosan és időszerűen megőrizhetik fogaik egészségét.

A munkaidő alatt mindenfajta információ telefonon és emailben megkapható.Az előjegyzett páciensek értesítése a rendelői látogatást megelőző napon, valamint az utolsó ellenörzéstől számított 6 hónap elteltével automatizált telefonos SMS üzenetek útján történik.


Csapatunk

dr Luka Ristić

fogorvos

Sztomatológia doktora Dr. Ristić családi fogorvosi rendelőt 2003-tól 2005-ig irányítja. A fogorvosi anyagok értékelésének európai GC munkatársa 2007-től.Érdeklődési területe: a modern MI keretein belül alkalmazott esztétikai protézisek és konzervatív restauráció.Szakmán belüli feltalálással foglalkozik és bejegyeztette a Carl Zeiss sebészi nagyító újítási szabadalmát.

Dora Ristić

managere

  • A Bölcsészeti szakon szerzett oklevelet, norvég és angol nyelv katedrán , Cluj-Napoca Románia 2005-ben
  • IT támogatottság, Genpact, Bukarest, 2006-ban
  • Marketing asszisztens, Armatura SA, Cluj, 2007-ben
  • Fogtechnikusi laboratórium managereTANDRAO, Cluj-Napoca, 2008-2010
  • Ristić Fogászati rendelő és fogtechnikusi laboratórium managere 2010-től

 

Munkatársaink

Szájsebészeti beavatkozások:
Prof. dr Milan Petrović

orvosdoktor, a sztomatológia doktora, maxillofacialis sebész szakorovos, a Belgrádi Fogorvosi kar állandó professzora

(ABDENTAL rendelőben)

dr Jevto Lukić

a sztomatológia doktora, szájsebész szakorvos

(DENTALSMILE rendelőből)

Fogszabályozás:
Prof. dr Vladimir Ristić

a sztomatológia doktora, állcsont ortopédia szakorvosa, a Kragujevaci Fogorvosi Kar professzora

(Orthoart rendelőből)