Jótállás

Minőségi jótállás a prothetikára és az implantátokra

Az orvos segíti a pácienst hogy a legjobb és a számára is elfogadható megoldást megtalálja és biztosítsa a tartós minőséget. Az új MI elgondolás innovatív módon oldja meg a régi kihívásokat, jobb minőségben és tartósan – ezzel lehetőséget kapunk hogy külön garanciát adhassunk a fogászati szolgáltatásainkra.
A költségek visszatérítése és/vagy a munka megismétlése vagy kiegészítése a alábbiakra terjed ki:

Prothetika

A prothetikára, koronákra és foghéjra öt év a jótállás. Természetesen a rendelőnkben készített koronára értendő a cseréje úgyanolyanra, abban az esetben ha a kerámián a fémig nagyobb repedés keletkezik vagy a híd eltörik.

A garancia nem vonatkozik a korona ingyenes cseréjére, ha a behelyezés után a páciens meggondolja magát a korona színére vagy alakjára vonatkozóan.

A garancia akkor érvényes ha a páciens rendszeresen hat havonta megjelenik ellenőrzésen és az egyéni terv alapján meghatározott ellenőrző orthopant elhozza.

Implantok

Az implantokra a garancia örökös.

A garancia programja az implantátumokra:

Ha az implantátumja kilazul és el kell távolítani, ingyenesen új implantátumot beültetünk és elkészítjük a koronát. Ha a korona kerámiája eltört (az implantátumon) költségmentesen kicseréljük a koronát.

Az az implantátum elvesztése amely nincs terhelve prothetikai fogművel, az ordináció költségén ki lesz cserélve, amennyiben megvannak a beépítés feltételei ( a csontállomány minősége és mennyisége).Ha nincsenek meg a feltételek az új implant beépítéséhez, csontemelést hajtunk végre, vagy más prothetikai tervet készítünk.

Ezen garancia érvényessége kötelezi a következőkre:

    • Engedélyezi a nélkülözhetetlen terápiát hogy a szájüreg problémát és a a gondot okozó harapási rendellenességet kiküszöböljük.
    • Ha megállapított hogy csikorgatja a fogait, rögzítősínt készítünk éjszakai viseletre.
    • Rendszeresen jár a kemény és lágy lerakódások eltávolítására. Kövesse a szájhigiéniai és étkezési tanácsainkat, ami a tartós szájápolás alapja.
    • Nem dohányzik. A jótállás az implantátumokra érvényét veszti a dohányzók számára.

Amennyiben belegyezik és betartja a jótállás rendelkezéseit, azok érvényessége örökös. Azonban ha valamelyik fenti rendelkezést megszegi, a garancia érvényét veszti.

Az Ön együttműködése a siker záloga. Ennek eredményeként, örömmel tölt el bennünket, hogy életfogytiglani jótállást adhatunk a szóló koronát hordozó implantátumokra.

Megjegyzés: Nem tudunk garanciát vállalni azokra az implantátumokra amelyek overdenture és fix híd hordozói. Az ilyen protézis felépítmények idővel megkövetelik az elkopott fogak cseréjét. Ilyen esetekben a fogcsere nem szükségelteti az implantátumok eltávolítását vagy cseréjét.