Blog

Becej-OR

Tisztelt, kedves páciensek!

Szeretnénk Önöket értesíteni, hogy a belgrádi rendelőnket 2021. május 1-én bezártuk, mert családommal Óbecseére költözöm. Ott tervezem megnyitni rendelőmet és szeptemberben elkezdek praktizálni. Családom és én úgy döntöttünk, hogy életmódot váltunk, azzal hogy kisebb településre költözünk, egészségesebb életre lesz lehetőségünk és több időt szentelhetünk egymásra.

A miljakovaci rendelönkben dolgozva 15 éven át sok csodálatos pácienst és barátot, hatalmas orvosi és életbeli tapasztalatot szereztem.Köszönöm Önöknek a teljes bizalmat amit élveztem a kezdetektől fogva, akkor is amiko kezdő tapasztalatlan orvos voltam és Önök felismerték igyekezetem hogy minden tőlem telhetőt megteszek hogy minél jobban elvégezzem munkámat.Ezért esik nehezemre bezárni ezt a rendelőt.Értem én és őszintén sajnálom, mert tudom, hogy nem szívesen váltunk orvost akiben megbízunk.

Az óbecsei rendelőm ajtaja mindenkinek nyitva áll, amennyiben valaki továbbra is a praxisomban szeretné kezeltetni magát. Telefonszámom változatlan- konzultációk és segítség mindazoknak akiknek fogászati problémája van és tanácsra van szüksége.

Szívélyes üvözletem és köszönöm a megértésüket.

Luka

Megjegyzés:A költözésem miatt, mind többen kérnek időpontot, hogy május elött mindent elintézhessenek. Az időpontok már túlterheltek és nem tudom mennyiüket tudom május előtt fogadni. Ezért időnként Óbecsén leszek, mind addig, amíg átszállítom a felszerelésem.Igyekezni fogok , hogy minden sürgős esetekben segísek, amennyire lehetőségem lesz rá.